Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWE I SZYBKIE W ZROBIENIU
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17779
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6716
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17779
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6716
Składniki
jajka + cukier ubic na puszystą masę
Mąkę przesiac i zmieszac z budyniem i proszkiem do pieczenia. Pomalutku dodawac do masy .jajecznej ciągle ubijając . Na koniec dodac olej. Jałka pokroic w plasterki obtoczyc w mące ziemniaczanej i powtykac w ciasto
blaszkę keksową wyłożyc pergaminem . piec 30min w temperaturze 180stopniach SMACZNEGO