Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWE I SZYBKIE W ZROBIENIU
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
jajka + cukier ubic na puszystą masę
Mąkę przesiac i zmieszac z budyniem i proszkiem do pieczenia. Pomalutku dodawac do masy .jajecznej ciągle ubijając . Na koniec dodac olej. Jałka pokroic w plasterki obtoczyc w mące ziemniaczanej i powtykac w ciasto
blaszkę keksową wyłożyc pergaminem . piec 30min w temperaturze 180stopniach SMACZNEGO