Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lekki mus truskawkowy"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Kilka truskawek odłożyć, resztę umyć, osuszyć, odszypułkować, pokroić na mniejsze części i zmiksować z łyżką cukru.
Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem wymieszanym ze śmietan fixem. Ubita śmietanę połączyć z truskawkami. Mus wyciskać dekoracyjnie, dekorować odłożonymi truskawkami i miętą.
Jeśli deseru nie będą jadły dzieci, warto dodać do miksowanej masy (pod koniec ubijania) nieco ulubionego likieru.
<strong>: ok. 20 minut</strong>Źródło: Twoje Imperium