Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na upalne, letnie dni.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jaj.
Śmietanę ubić na sztywno dodając cukier puder. Na końcu dodać jogurt oraz żelatynę rozpuszczoną w niewielkiej ilości gorącej wody. Masę wylać na biszkopt.
Owoce wyłożyć na piankę. Tężejące galaretki rozpuszczone w 3 szklankach wody wylać na masę.
SMACZNEGO!