Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1990
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1670
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1990
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1670
Składniki
Galaretkę rozpuść w 1/2 szklanki wody, przestudź, wymieszaj z jogurtem, dodaj połowę roztartych malin, posłodź do smaku, rozlej do niedużych foremek w kształcie serduszek, wstaw do lodówki. Kiedy jogurtowa masa stężeje wyjmij foremki, połóż na moment na gorącej ściereczce, wyjmij serduszka, połóż na talerzykach, udekoruj owocami malin i listaki melisy lub mięty.