Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 970
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4587
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1234
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 970
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4587
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1234
Składniki
Jajka ubij z cukrem i likierem. Domieszaj mąkę i proszek. Ciasto przelej na blachę wyłożoną pergaminem. Piecz 35 min w 180°C. Rozetnij na 3 blaty.
Krem czekoladowy podgrzej. Krem karpatkowy przygotuj wg przepisu. Spodni blat posmaruj 1/2 białego kremu. Przykryj 2. biszkoptem, posmaruj 1/2 kremu czekoladowego.
Połóż 3. biszkopt. Przykryj go kremem białym i czekoladowym. Posmaruj też boki ciasta. Obsyp je pistacjami.Źródło: Naj