Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2349
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4437
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1420
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 382
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2349
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4437
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1420
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 382
Składniki
Jajka ubij z cukrem i likierem. Domieszaj mąkę i proszek. Ciasto przelej na blachę wyłożoną pergaminem. Piecz 35 min w 180°C. Rozetnij na 3 blaty.
Krem czekoladowy podgrzej. Krem karpatkowy przygotuj wg przepisu. Spodni blat posmaruj 1/2 białego kremu. Przykryj 2. biszkoptem, posmaruj 1/2 kremu czekoladowego.
Połóż 3. biszkopt. Przykryj go kremem białym i czekoladowym. Posmaruj też boki ciasta. Obsyp je pistacjami.Źródło: Naj