Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bardzo podobny do cantuccini i tak samo pyszne...!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5245
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5245
Składniki
Mieszamy wszystkie składniki (oprócz migdałów) i zagniatamy ciasto, na koniec wbijamy migdały. Formujemy wałki i układamy na wysmarowanej lub wyłożonej papierem do pieczenia blasze. Pieczemy 20-30 min w temp. 160C. Wyciągamy, kroimy w skośne plasterki i pieczemy jeszcze 5-10 min aż się zrumienią. SMACZNEGO