Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bardzo podobny do cantuccini i tak samo pyszne...!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Składniki
Mieszamy wszystkie składniki (oprócz migdałów) i zagniatamy ciasto, na koniec wbijamy migdały. Formujemy wałki i układamy na wysmarowanej lub wyłożonej papierem do pieczenia blasze. Pieczemy 20-30 min w temp. 160C. Wyciągamy, kroimy w skośne plasterki i pieczemy jeszcze 5-10 min aż się zrumienią. SMACZNEGO