Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione ciasto:) szybko się robi, jest przepyszne
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 168
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 168
Składniki
puszki z masą krówkową podgrzewamy w kąpieli wodnej dla lepszej smarowności, kremówkę ubijamy, pod koniec wsypujemy cukier według uznania, ja dodaję też sok z cytryny
blachę wykładamy papierem i układamy kolejno: krakersy
jedną puszkę masy
herbatniki
1/3 kremówki
krakersy
porzeczki
herbatniki
drugą puszkę masy
plasterki pomarańczy
resztę kremówki. Wierzch posypałam kakaem
najsmaczniejsze jest gdy ciasteczka zmiękną, najlepiej zrobić dzień wcześniej i wstawić na noc do lodówki
Smacznego:)