Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione ciasto:) szybko się robi, jest przepyszne
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 28996
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 229
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 99
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 70
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33651
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2521
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 28996
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 229
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 99
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 70
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33651
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2521
Składniki
puszki z masą krówkową podgrzewamy w kąpieli wodnej dla lepszej smarowności, kremówkę ubijamy, pod koniec wsypujemy cukier według uznania, ja dodaję też sok z cytryny
blachę wykładamy papierem i układamy kolejno: krakersy
jedną puszkę masy
herbatniki
1/3 kremówki
krakersy
porzeczki
herbatniki
drugą puszkę masy
plasterki pomarańczy
resztę kremówki. Wierzch posypałam kakaem
najsmaczniejsze jest gdy ciasteczka zmiękną, najlepiej zrobić dzień wcześniej i wstawić na noc do lodówki
Smacznego:)