Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 999
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 875
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12676
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 999
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 875
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12676
Składniki
Jabłka uprażyć(można też zetrzeć na tarce). Z pozostałych składników zagnieść ciasto, przedzielić na pół, rozwałkować. Blaszke posmarować tłuszczem posypać bułką tartą (standardowa duża blaszka). Połżyć pierwszą część ciasta na góre jabłuszka i przykryć drugą warstwą, w górnej warstwie widelcem zrobić dziurki.
Piec 1 godz w 200st. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
smacznego