Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 147
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14565
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19632
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 147
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14565
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19632
Składniki
Jabłka uprażyć(można też zetrzeć na tarce). Z pozostałych składników zagnieść ciasto, przedzielić na pół, rozwałkować. Blaszke posmarować tłuszczem posypać bułką tartą (standardowa duża blaszka). Połżyć pierwszą część ciasta na góre jabłuszka i przykryć drugą warstwą, w górnej warstwie widelcem zrobić dziurki.
Piec 1 godz w 200st. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
smacznego