Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3810
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3810
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Składniki
W formie ułożyć warstwę herbatników.
Posmarować masą krówkową( żeby sie łatwjej smarowało wkładam puszkę do gorącej wody na kilka minut)
Znów układam warstwę herbatników
Z mleka ugotować budyń i gorący wylać na ciastka. Ponownie układam herbarniki
Ostatnią warstwę polać polewą.
No i teraz najgorsze ;), czekać do następnego dnia, aby ciastka nabrały wilgoci, chyba , że zrobisz rano, to wieczorem można zajadać;)
Smacznego!!!