Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3098
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3098
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
W formie ułożyć warstwę herbatników.
Posmarować masą krówkową( żeby sie łatwjej smarowało wkładam puszkę do gorącej wody na kilka minut)
Znów układam warstwę herbatników
Z mleka ugotować budyń i gorący wylać na ciastka. Ponownie układam herbarniki
Ostatnią warstwę polać polewą.
No i teraz najgorsze ;), czekać do następnego dnia, aby ciastka nabrały wilgoci, chyba , że zrobisz rano, to wieczorem można zajadać;)
Smacznego!!!