Desery Przepis na:
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
W formie ułożyć warstwę herbatników.
Posmarować masą krówkową( żeby sie łatwjej smarowało wkładam puszkę do gorącej wody na kilka minut)
Znów układam warstwę herbatników
Z mleka ugotować budyń i gorący wylać na ciastka. Ponownie układam herbarniki
Ostatnią warstwę polać polewą.
No i teraz najgorsze ;), czekać do następnego dnia, aby ciastka nabrały wilgoci, chyba , że zrobisz rano, to wieczorem można zajadać;)
Smacznego!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

anetab 29 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
Cieszę sie , że Ci smakowało :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

mala73 12 listopada 2011Zgłoś do usunięcia
ciasto świetne,szybko się robi..i smakuje :)0 Kto głosował? | Odpowiedz