Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mus owocowy pod śmietaną"
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8737
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8737
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Składniki
Owoce leśne rozmroź (ale powinny pozostać lekko zimne). Banany obierz, pokrój na plasterki. Włóż do miski, zmiksuj. Wsyp owoce leśne, dokładnie zmiksuj lub utrzyj.
Śmietanę kremówkę ubij na sztywno (ew. z niewielką ilością cukru pudru). Czekoladę zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Musem owocowym napełnij szklanki, udekoruj bitą śmietaną i posyp czekoladą.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,60 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie