Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mus owocowy pod śmietaną"
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 170
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15550
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 176
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 115
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 170
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15550
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 176
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 115
Składniki
Owoce leśne rozmroź (ale powinny pozostać lekko zimne). Banany obierz, pokrój na plasterki. Włóż do miski, zmiksuj. Wsyp owoce leśne, dokładnie zmiksuj lub utrzyj.
Śmietanę kremówkę ubij na sztywno (ew. z niewielką ilością cukru pudru). Czekoladę zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Musem owocowym napełnij szklanki, udekoruj bitą śmietaną i posyp czekoladą.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,60 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie