Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mus z białej czekolady"
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 658
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 488
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 143
Łosoś w cieście francuskim to idealne połączenie elegancji i prostoty. Delika...
Odsłon: 3323
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 658
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 488
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 143
Łosoś w cieście francuskim to idealne połączenie elegancji i prostoty. Delika...
Odsłon: 3323
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa
Żelatynę namocz i rozpuść w małej ilości wody. Połowę mleka podgrzej, rozpuść czekoladę. Ostudź. Dodaj żelatynę, połącz. Jajko ubij. Śmietanę ubij. Razem z jajkiem dodaj do masy czekoladowej, połącz. Mus rozlej do pucharków, wstaw do lodówki.
Pozostałe mleko wymieszaj z cukrem, mąką ziemniaczaną, kakao i kawą, mieszając, zagotuj. Ostudź. Polej mus.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,70 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie