Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanio , szybko, zawsze sie udaje !
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1153
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1153
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Składniki
Jajka utrzec z cukrem i cukrem waniliowym
dodac make razem wymieszac powoli wlewajac mleko i pozniej olej
dodac proszek do pieczenia , rodzynki i kilka kropel olejku ..... calosc wymieszac
wylozyc blaszke papierem do pieczenia ( gdy sie nie ma papieru mozna rowniez blache wysmarowac i posypac tarta bulka )
przelac ciasto na blaszke .... na wierzchu dosc ciasno ulozyc jablka ( pociete na 8 czesci ) lub inne owoce
Piec ok.30 min. ( najlepiej sprawdzic patyczkiem ) .... po wyjeciu mozna posypac jeszcze cukrem pudrem ......
Ciasto zostaje dlugo miekkie i sie nie suszy ( zasluga oleju ) Smacznego ;)