Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słonawy smak krakersów wydobywa słodycz kremu. Jedyne ciastko, które robi się szybciej niż je :):)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 864
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4488
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1103
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 485
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3507
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 864
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4488
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1103
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 485
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3507
Składniki
Przygotować krem do karpatki zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając ponadto cukier waniliowy. RADA: Jeśli gotowy krem schłodzimy, łatwiej będzie przekładać nim napoleonki.
Przełożyć krakersy kremem, korzystając ze szprycy cukierniczej lub zwykłej łyżeczki.
Schłodzić. posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO!!!!!!