Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słonawy smak krakersów wydobywa słodycz kremu. Jedyne ciastko, które robi się szybciej niż je :):)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 981
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 981
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Składniki
Przygotować krem do karpatki zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając ponadto cukier waniliowy. RADA: Jeśli gotowy krem schłodzimy, łatwiej będzie przekładać nim napoleonki.
Przełożyć krakersy kremem, korzystając ze szprycy cukierniczej lub zwykłej łyżeczki.
Schłodzić. posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO!!!!!!