Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sezon lodowy uważam za otwarty :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Składniki
Czekolade rozpuszczamy w kąpieli wodnej, dodajemy łyżeczkę masła, dokładnie miieszamy i dodajemy krople olejku migdałowego. odstawiamy do przestudzenia
Czubatą łyżkę masła rozpuszczamy w rondelku lub na średniej patelni, wsypujemy migdały, kokos i pokruszone biszkopty, przyrumieniamy na "małym gazie". Odstawamy do ostudzenia
Na talerzyki wykładamy po dwie kulki lodów orzechowych, polewamy czekoladą (powinna zaraz zastygnąć) i posypujemy ostudzoną posypką.
smacznego :)