Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest nietrudne w robieniu,smaczne
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99036
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 139
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5091
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99036
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 139
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5091
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13707
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Składniki
posiekaj make z maslem+jajko,żółtko smietane,sol , proszek do pieczenia-szybko zagniesc ciasto.schłodzic kapuste pokroic ,dodac do usmazonych przed tym pieczarek lub innych dodatkow z cebula,dusic 30min.ostudzic,wymieszac z jajkiem. ciasto rozwalkowac na gubosc ok.6mm wylozyc farsz.zlepic brzegi.pierog wylozyc na natluszczonej blasze.posmarowac jajkiem.piec ok.40min.temp.200st na zloty kolor