Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierniki świąteczne na stół oraz choinkę
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 357
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1052
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 357
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1052
Składniki
Margarynę,cukier i miód rozpuścić dodać przyprawę i wymieszać.
Mąkę wymieszać z sodą w dużej misce następnie wlać rozpuszczone wcześniej składniki,3 żółtka i ubitą pianę z białek. Wszystkie składniki wymieszać i ugnieść ciasto. Przykryć i odstawić na parę godzin.
Rozwałkować i wykrawać kształty,piec w 180 stopniach na termoobiegu 6 min,aż pierniki zrobią się jasno brązowe.
Poczekać aż ostygną i już można ozdabiać .
Przy wykrawaniu można zrobić małe dziurki aby zawiesić pierniki na choince. SMACZNEGO.