Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny, szybko znika
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2096
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 88
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 177
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 169
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2096
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 88
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 177
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 169
Składniki
tluszcz utrzec z cukrami na puszysta mase, dodac po jednym zoltku i smietane, dodac make z proszkiem ubic piane z bialek i dodac do ciasta delikatnie wymieszac lyzka wylac na blaszke sredniej wielkosci mase wyrownac poukladac czastki sliwek jedno przy drugim wstawic do nagrzanego piekarnika 180 st piec przez 50 minut goracy posypac cukrem pudrem