Desery Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Składniki na ciasto do placków mieszamy ze sobą, potem dodajemy pokrojone w plasterki jabłka i banany.
Rozgrzewamy olej na patelni i łyżką kładziemy ciasto na patelnie.Smażymy na złoty kolor.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

parisa 30 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Śmietana 18% jak znam życie pewnie szklanka.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Homer 29 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Pychotka. Ale zamiast śmietany dodać można jogurtu naturalnego albo kefiru. Mniej tłuste :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 29 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
no wlasnie ile smietany???0 Kto głosował? | Odpowiedz

polkangaroo 28 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Ile śmietany dodać?0 Kto głosował? | Odpowiedz

REPORTERKA 24 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
DZIEKI ;)0 Kto głosował? | Odpowiedz

kasia_p 24 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
racuszki robiłąm wczoraj na kolację.SĄ REWELACYJNE!!!
Dzięki za przepis! :)))))))))))
0 Kto głosował? | Odpowiedz

nowalijka 23 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Oj warte spróbowania, wygląda na pyszne. Dodaje do ulubionych:)0 Kto głosował? | Odpowiedz