Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pomidorowa dla dzieci"
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88287
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11659
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1818
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88287
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11659
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1818
Składniki
Warzywa umyj, obierz i pokrój na małe kawałki. Podsmaż je na oliwie w niewielkim garnku. Następnie do daj do nich 0,5 l wody i pomidory z zalewą. Gotuj całość ok. 20 minut.
Podawaj z kluseczkami kła dzionymi lub makaronem, łyżeczką jogurtu i natką.
Pyszna i zdrowa. Zawiera witaminy z grupy A, potas, likopen oraz beta-karoten.Źródło: Mam dziecko