Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na szarlotkę"
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17576
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6689
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17576
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6689
 
         
        Składniki
Zagnieć kruche ciasto. Połową wylep formę. Połóż starte, odciśnięte z soku jabłka (możesz posypać je cynamonem), wierzch pokryj resztą ciasta. Piecz 25 min w temp. 170°C.
Rozgrzej 5 łyżek miodu i masło, wsyp bakalie. Chwilę je podgrzewaj. Masę wyłóż na gorące ciasto. Piecz dalsze 20 minut.
Paulina Murowana z KlonowaŹródło: Takie jest życie