Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na szarlotkę"
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 338
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 561
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1048
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 338
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 561
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1048
Składniki
Zagnieć kruche ciasto. Połową wylep formę. Połóż starte, odciśnięte z soku jabłka (możesz posypać je cynamonem), wierzch pokryj resztą ciasta. Piecz 25 min w temp. 170°C.
Rozgrzej 5 łyżek miodu i masło, wsyp bakalie. Chwilę je podgrzewaj. Masę wyłóż na gorące ciasto. Piecz dalsze 20 minut.
Paulina Murowana z KlonowaŹródło: Takie jest życie