Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluczem w tym deserze jest dobrej jakości ocet balsamiczny. Powinien być ciemny, gęsty i zawiesisty.
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 369
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 474
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 369
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 474
Składniki
Ubij śmietanę z cukrem.
Melon przekrój na pół, usuń pestki, a miąższ wydrąż specjalną łyżeczką do melona lub pokrój w kostkę.
Nałóż na dno kieliszka śmietanę, skrop octem balsamicznym, wsyp owoce, nałóż kolejną warstwę śmietany i ponownie skrop octem.