Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluczem w tym deserze jest dobrej jakości ocet balsamiczny. Powinien być ciemny, gęsty i zawiesisty.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 297
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14990
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2963
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 297
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14990
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2963
Składniki
Ubij śmietanę z cukrem.
Melon przekrój na pół, usuń pestki, a miąższ wydrąż specjalną łyżeczką do melona lub pokrój w kostkę.
Nałóż na dno kieliszka śmietanę, skrop octem balsamicznym, wsyp owoce, nałóż kolejną warstwę śmietany i ponownie skrop octem.