Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluczem w tym deserze jest dobrej jakości ocet balsamiczny. Powinien być ciemny, gęsty i zawiesisty.
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 381
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 98
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1770
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 381
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 98
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1770
Składniki
Ubij śmietanę z cukrem.
Melon przekrój na pół, usuń pestki, a miąższ wydrąż specjalną łyżeczką do melona lub pokrój w kostkę.
Nałóż na dno kieliszka śmietanę, skrop octem balsamicznym, wsyp owoce, nałóż kolejną warstwę śmietany i ponownie skrop octem.