Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15263
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15263
Składniki
drożdże rozpuścić w ciepłym mleku, rozrobić z pozostałymi skladnikami (można mikserem tylko na małych obrotach) odstawić do wyrośniecia na ok. 40 min w cieple miejsce. kłasc łyżeczka na rozgrzany tłuszcz, obsmażyć oczywiscie z stron, po wyjęciu i ocieknięciu tluszczu posypać cukrem pudrem i smacznego