Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 995
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 182
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 995
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 182
Składniki
drożdże rozpuścić w ciepłym mleku, rozrobić z pozostałymi skladnikami (można mikserem tylko na małych obrotach) odstawić do wyrośniecia na ok. 40 min w cieple miejsce. kłasc łyżeczka na rozgrzany tłuszcz, obsmażyć oczywiscie z stron, po wyjęciu i ocieknięciu tluszczu posypać cukrem pudrem i smacznego