Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pycha
Bardzo proste ale za to bardzo pyszne zatrzymanie smaku lata uwięzionego w le...
Odsłon: 7677
Bardzo smaczna i łatwa w wykonaniu pieczeń obiadowa, jako mięso obok świątecz...
Odsłon: 17
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 794
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 13416
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 172
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 252
Bardzo smaczna i łatwa w wykonaniu pieczeń obiadowa, jako mięso obok świątecz...
Odsłon: 17
Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 794
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 13416
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 172
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 252
Składniki
Ubic wszystkie skladniki ciasta na jednolitą mase i wylac na dobrze natluszczoną blache tworząc okrągle placki o srednicy 10-12 cm.Piec przez ok 5 minut w temp.200 stopni az ciasto nabierze koloru,Szubko zdjąc i uformowac rozki.Napelnic bitą smietaną i jagodami.Porcje na ok 12 rozkow.
Przepisy Desery
Desery
Pascha - przepis Magdy Gessler
Desery
Różana pascha z bakaliami
Desery
Mazurek czekoladowo bakaliowy i z białej czekolady
Desery
Babka migdałowa jak dawniej
Pascha - przepis Magdy Gessler
Pascha z przepisu Magdy Gessler to wielkanocna słodkość lubiana chyba przez w...
Odsłon: 668
Różana pascha z bakaliami
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 133