Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8495
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 551
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8495
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 551
Składniki
Ubic wszystkie skladniki ciasta na jednolitą mase i wylac na dobrze natluszczoną blache tworząc okrągle placki o srednicy 10-12 cm.Piec przez ok 5 minut w temp.200 stopni az ciasto nabierze koloru,Szubko zdjąc i uformowac rozki.Napelnic bitą smietaną i jagodami.Porcje na ok 12 rozkow.