Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 180
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 419
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 180
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 419
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Składniki
Ubic wszystkie skladniki ciasta na jednolitą mase i wylac na dobrze natluszczoną blache tworząc okrągle placki o srednicy 10-12 cm.Piec przez ok 5 minut w temp.200 stopni az ciasto nabierze koloru,Szubko zdjąc i uformowac rozki.Napelnic bitą smietaną i jagodami.Porcje na ok 12 rozkow.