Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 126
Polecam.
Odsłon: 1025
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 126
Polecam.
Odsłon: 1025
Składniki
Rydze dokładnie umyj i posól. Odłóż je na 15 minut, żeby puściły wodę, najpierw blaszkami do góry, a potem blaszkami do dołu – aby woda spłynęła. Osusz je papierowym ręcznikiem.
Rozgrzej masło na patelni. Kładź rydze na mocno rozgrzanej patelni. Dopraw pieprzem. Smaż, odwracając grzyby co jakiś czas na drugą stronę. Podawaj z białą bułką i czosnkowym masłem z natką pietruszki.Źródło: Na żywo