Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka z panierowanymi boczniakami"
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 380
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2248
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1000
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 380
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2248
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1000
Składniki
Grzyby umyć, dokładnie osuszyć. Cebulę posiekać, sałatę oczyścić, umyć i osuszyć. Świeże pomidory pokroić. Pomidory suszone odsączyć z oliwy i pokroić w paski.
Grzyby panierować w kolejności: mąka, jajko, bułka i usmażyć na oleju. Pokroić. Wszystkie połączyć, doprawić solą i pieprzem.
Przed podaniem sałatkę skropić lekko sokiem z cytryny lub przygotować sos z oliwy, musztardy i miodu.
<strong>: ok. 45 minut.</strong>Źródło: Twoje Imperium