Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka z panierowanymi boczniakami"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Grzyby umyć, dokładnie osuszyć. Cebulę posiekać, sałatę oczyścić, umyć i osuszyć. Świeże pomidory pokroić. Pomidory suszone odsączyć z oliwy i pokroić w paski.
Grzyby panierować w kolejności: mąka, jajko, bułka i usmażyć na oleju. Pokroić. Wszystkie połączyć, doprawić solą i pieprzem.
Przed podaniem sałatkę skropić lekko sokiem z cytryny lub przygotować sos z oliwy, musztardy i miodu.
<strong>: ok. 45 minut.</strong>Źródło: Twoje Imperium