Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z różnymi oscypkami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Z mieszanką sałat łączę umyte i pokrojone w paseczki papryki, ćwiartki pomidorków oraz oscypki pokrojone w plasterki.
Mieszam musztardę z miodem i sokiem z cytryny, dodaję sól i pieprz, na koniec stopniowo dolewam oliwę – sos powinien być gęsty. Polewam nim sałatkę i zaraz podaję.
15 min • Porcja 270 kcal • Koszt porcji ok. 3,20 zł • Przepis na 2-3 porcje.Źródło: Kobieta i życie