Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik makowy albo makowiec serowy :)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 236
Polecam.
Odsłon: 284
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 236
Polecam.
Odsłon: 284
Składniki
masło siekamy nożem z mąką dodajemy wodę cukier wyrabiamy ciasto dajemy do lodówki na 30 minut Więcej przepisów na www.przepismamy.pl
Ser mielony ser łączymy z utartymi jajkami z cukrem dodajemy budyń stopione masło ser mieszamy
Mak mielony mak zalewamy wrzacym mlekiem zostawiamy na 30 minut dodajemy jajka utarte z cukrem stopione masło bakalie mak mieszamy
blaszkę wykładamy papierem do pieczenia dajemy ciasto na ciasto wykładamy mak na mak dajemy masę serową posypujemy słupkami migdałowymi pieczemy w 180 st godzinę