Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik makowy albo makowiec serowy :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30979
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3665
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5065
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30979
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3665
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5065
Składniki
masło siekamy nożem z mąką dodajemy wodę cukier wyrabiamy ciasto dajemy do lodówki na 30 minut Więcej przepisów na www.przepismamy.pl
Ser mielony ser łączymy z utartymi jajkami z cukrem dodajemy budyń stopione masło ser mieszamy
Mak mielony mak zalewamy wrzacym mlekiem zostawiamy na 30 minut dodajemy jajka utarte z cukrem stopione masło bakalie mak mieszamy
blaszkę wykładamy papierem do pieczenia dajemy ciasto na ciasto wykładamy mak na mak dajemy masę serową posypujemy słupkami migdałowymi pieczemy w 180 st godzinę