Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty i smaczny sernik, zaskakująco smaczne połączenie składnikowe.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 781
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 781
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
formę wykładamy folią spożywczą dajemy biszkopty opłukane morele kroimy na pół wyjmujemy pestki morele zalewamy 1 szklanką wody gotujemy 5 minut z cukrem miksujemy dodajemy żelatynę mus mieszamy studzimy
Masa serowa żelatynę zalewamy 1/2 szklanki wrzącej wody mieszamy do całkowitego rozpuszczenia śmietanę ubijamy z cukrem mieszamy z serkiem i płynną żelatyną na biszkopty dajemy mus morelowy na mus wykładamy masę serową ciasto dajemy do lodówki na parę godzin "Ciasto bez pieczenia"