Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4204
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11508
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6584
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5511
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13627
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4204
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11508
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6584
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5511
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13627
Składniki
Śmietanę zmiksować z całymi jajami, wlać to do wrzącego mleka. Gotować na wolnym ogniu aż zrobi się ser. Odcedzić i wystudzić. Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać porcjami ser. Gotową masę podzielić na 2 części, do jednej dodać kakao, do drugiej kwasek cytrynowy. Dno tortownicy wyłożyć herbatnikami, na to wyłożyć masę kakaową, na to masę cytrynową, a na wierzch galaretkę