Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik owocowy"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5360
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5360
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Składniki
Przepis przysłała Monika Gorowa ze Świebodzina.
Biszkopt: jajka zmiksuj z cukrem, wymieszaj z przesianymi mąkami i proszkiem. Wlej do formy. Piecz 20 min w 180°C.
Masa: galaretki rozpuść w 600 ml gorącej wody, ostudź. Zmiksuj z twarogiem, cukrem i kroplą olejku. Herbatniki ustaw wokół biszkoptu. Wlej masę serową, schłodź. Ułóż owoce, zalej tężejącymi galaretkami agrestowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie