Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i odrobinę kaloryczne
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3705
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3800
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 365
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 672
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3705
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3800
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 365
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 672
Składniki
Rodzynki dokładnie opłukać , sparzyć , osączyć , opruszyć mąką
Masło pozostawić na godzinę w temperaturze pokojowej , by zmiękło
Do sera dodać rozmiększone masło , cukier puder , cukier waniliowy , budyń i jajka , zmiksować
Połączyć z rodzynkami
Masę serową przełożyć do natłuszczonej i posypanej tartą bułką
Piec około 50 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni