Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i odrobinę kaloryczne
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20070
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20070
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Rodzynki dokładnie opłukać , sparzyć , osączyć , opruszyć mąką
Masło pozostawić na godzinę w temperaturze pokojowej , by zmiękło
Do sera dodać rozmiększone masło , cukier puder , cukier waniliowy , budyń i jajka , zmiksować
Połączyć z rodzynkami
Masę serową przełożyć do natłuszczonej i posypanej tartą bułką
Piec około 50 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni