Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto.Każda osoba która go spróbowała nie mogła sie oprzeć naprawde polecam
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8626
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8626
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
białka ubijamy na sztywno,dodajemy cukier i żółtka,a następnie mąke z proszkiem i lekko mieszamy wlewamy na brytwanne i pieczemy
budynie rozpuszczamy w 1,5szk.pysia i gotujemy z pozostałym pysiem.rozsmarowywujemy na cieście.układamy delicje.przykrywamy bitą śmietaną zmieszaną z jedna tężejaca galaretką rozp. w wodzie.polewamy pozostałymi tęzejącymi galaretkami(budyniu nie slodzimy.