Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto.Każda osoba która go spróbowała nie mogła sie oprzeć naprawde polecam
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1141
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1141
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
Składniki
białka ubijamy na sztywno,dodajemy cukier i żółtka,a następnie mąke z proszkiem i lekko mieszamy wlewamy na brytwanne i pieczemy
budynie rozpuszczamy w 1,5szk.pysia i gotujemy z pozostałym pysiem.rozsmarowywujemy na cieście.układamy delicje.przykrywamy bitą śmietaną zmieszaną z jedna tężejaca galaretką rozp. w wodzie.polewamy pozostałymi tęzejącymi galaretkami(budyniu nie slodzimy.