Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36138
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 203
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 349
Polecam.
Odsłon: 694
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36138
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 203
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 349
Składniki
Jaja ubić z cukrem, i dodawać maki i proszek.do pieczenia.Posmarować blaszkę i wlać ciasto u upiec w 180st.ok 25 min
Soki wlać do garnka i ugotować z nich budyń i wsypać do gorącego budyniu galaretkę i zagotować.po wystudzeniu wlas mase na biszkopt.A na masę położyć biszkopty.
śmietankę pól litrowa ubić na sztywna piane i dodać te 2 galaretki lekko stężone.i wlać to na biszkopty.I włożyć do lodówki za stężeje.smacznego.