Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śledzie w jogurcie – przepis Katarzyny Bosackiej („Wiem, co jem”)"
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1650
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1650
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
Śledzie wyjąć z oleju, przepłukać wo dą, pokroić w romby. Jogurt wymieszać z majonezem, zbalansować kwaśny smak cu krem, dodać koper. Zalać śledzie, odstawić na kilka godzin, by smaki się przegryzły.Źródło: Życie na gorąco