Do góry

Desery Przepis na:

Śledzie w jogurcie – przepis Katarzyny Bosackiej („Wiem, co jem”)

Śledzie w jogurcie – przepis Katarzyny Bosackiej („Wiem, co jem”)

Autor:

Przepisów i artykułów: 787 Ocena: 6693

Dodano:

Odsłon: 18

Przepis wart wypróbowania: "Śledzie w jogurcie – przepis Katarzyny Bosackiej („Wiem, co jem”)"

Składniki

  • 1 opakowanie śledzi ze znakiem MSC w oleju (0
  • 5 kg)
  • 4 czubate łyżki jogurtu naturalnego
  • 2 łyżki majonezu
  • pół łyżeczki cukru
  • pół pęczka posiekanego koperku
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Śledzie w jogurcie – przepis Katarzyny Bosackiej („Wiem, co jem”)

Przygotowanie

  1. Śledzie wyjąć z oleju, przepłukać wo dą, pokroić w romby. Jogurt wymieszać z majonezem, zbalansować kwaśny smak cu krem, dodać koper. Zalać śledzie, odstawić na kilka godzin, by smaki się przegryzły.

    Źródło: Życie na gorąco

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń