Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
roplywajace sie w ustach ciasto ktoremu nikt sie nie oprze ;d;)Polecam!!!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5058
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13620
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5888
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7700
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5058
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13620
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5888
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7700
Składniki
MASA BUDYNIOWA: budyn gotujemy w 0,5 mleka po wystudzeniu miksujemy z maslem na puszysta mase .Czekolade mleczna rozpuszczamy w kapieli wodnej i dodajemu do masy .Gorzka czekolade pokroic drobno wsypac do masy.
PIANKA SMIETANKOWA: smietanke tortowa ubijamy ze smietan-fixami
wiorki kokosowe prazymy na suchej patelni na zloty kolor
Biszkopt ciemny na to masa budyniowa z czekolada .Nastepnie biszkopt jasny i pianka smietanowa .Wierzch posypujemy prazonymi wystudzonymi wiorkami kokosowymi!!!!!
Przepisu na biszkopt nie podaje najlepiej wykonac swoj wlasny !!Mozna zamiast 2 upiec 1 wiekszy kakaowy i przekroic do przelozenia masami.