Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
roplywajace sie w ustach ciasto ktoremu nikt sie nie oprze ;d;)Polecam!!!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1075
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3245
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 706
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1075
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3245
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 706
Składniki
MASA BUDYNIOWA: budyn gotujemy w 0,5 mleka po wystudzeniu miksujemy z maslem na puszysta mase .Czekolade mleczna rozpuszczamy w kapieli wodnej i dodajemu do masy .Gorzka czekolade pokroic drobno wsypac do masy.
PIANKA SMIETANKOWA: smietanke tortowa ubijamy ze smietan-fixami
wiorki kokosowe prazymy na suchej patelni na zloty kolor
Biszkopt ciemny na to masa budyniowa z czekolada .Nastepnie biszkopt jasny i pianka smietanowa .Wierzch posypujemy prazonymi wystudzonymi wiorkami kokosowymi!!!!!
Przepisu na biszkopt nie podaje najlepiej wykonac swoj wlasny !!Mozna zamiast 2 upiec 1 wiekszy kakaowy i przekroic do przelozenia masami.