Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1226
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 442
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1310
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1226
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 442
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1310
Składniki
Upiec biszkopt. Wystudzony przekroić wzdłuż. Jedną połowę nasączyć.
Dwie galaretki rozpuścić w 3,5 szklankach wody, a jedną w pół szklanki wody. Serek wymieszać z jogurtem, tężejącą galaretką (rozpuszczoną w pół szkl wody) i wylać na biszkopt. Przykryć drugą połwą biszkoptu. Delicje namoczyć, ułożyć na biszkopcie i zalać galaretkami i posypać jagodami.