Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35914
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1274
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1780
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35914
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1274
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1780
        
        
                Składniki
Upiec biszkopt. Wystudzony przekroić wzdłuż. Jedną połowę nasączyć.
Dwie galaretki rozpuścić w 3,5 szklankach wody, a jedną w pół szklanki wody. Serek wymieszać z jogurtem, tężejącą galaretką (rozpuszczoną w pół szkl wody) i wylać na biszkopt. Przykryć drugą połwą biszkoptu. Delicje namoczyć, ułożyć na biszkopcie i zalać galaretkami i posypać jagodami.