Desery Przepis na:
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Upiec biszkopt. Wystudzony przekroić wzdłuż. Jedną połowę nasączyć.
Dwie galaretki rozpuścić w 3,5 szklankach wody, a jedną w pół szklanki wody. Serek wymieszać z jogurtem, tężejącą galaretką (rozpuszczoną w pół szkl wody) i wylać na biszkopt. Przykryć drugą połwą biszkoptu. Delicje namoczyć, ułożyć na biszkopcie i zalać galaretkami i posypać jagodami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

basiaaa1955 18 października 2010Zgłoś do usunięcia
Wyglada superowo! napewno tez tak smakuje.....0 Kto głosował? | Odpowiedz

beata1984 23 września 2010Zgłoś do usunięcia
Ta galaretka też była "Wodzisław"0 Kto głosował? | Odpowiedz

justynka 22 września 2010Zgłoś do usunięcia
Jakiej używasz galaretki , że taki piękny ma kolor ? Bo ja kupiłam kiedyś "Wodzisław" i niestety bardziej zielona wyszła niż niebieska.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Goblinek 20 września 2010Zgłoś do usunięcia
Niesamowity kolor! Myślę że przyciąga ku sobie wszystkich gości :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

margo21 19 września 2010Zgłoś do usunięcia
fajnie wygląda i czuję że tak smakuje0 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchareczki 19 września 2010Zgłoś do usunięcia
Szukałam tej galaretki ale u mnie nigdzie nie ma :(0 Kto głosował? | Odpowiedz