Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Spaghetti carbonara po 3. roku"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1226
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5753
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8806
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18359
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1226
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5753
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8806
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18359
Składniki
Pieczarki umyj, pokrój w kostkę i podsmaż. Szynkę pokrój w paski. Makaron ugotuj i odcedź. Makaron, szynkę oraz pieczarki podgrzewaj na maśle na wolnym ogniu.
Śmietanę wymieszaj z jajkiem, zmiażdżonym czosnkiem i żółtym serem, a potem połącz z makaronem.
Całość przełóż do żaroodpornego naczynia i zapiekaj 30 minut w piekarniku w temperaturze 180°C. 6. Spaghetti podawaj posypane natką.Źródło: Mam dziecko