Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Spaghetti carbonara po 3. roku"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3119
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3687
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 260
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 399
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3119
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3687
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 260
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 399
Składniki
Pieczarki umyj, pokrój w kostkę i podsmaż. Szynkę pokrój w paski. Makaron ugotuj i odcedź. Makaron, szynkę oraz pieczarki podgrzewaj na maśle na wolnym ogniu.
Śmietanę wymieszaj z jajkiem, zmiażdżonym czosnkiem i żółtym serem, a potem połącz z makaronem.
Całość przełóż do żaroodpornego naczynia i zapiekaj 30 minut w piekarniku w temperaturze 180°C. 6. Spaghetti podawaj posypane natką.Źródło: Mam dziecko