Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Spaghetti carbonara po 3. roku"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2210
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1298
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 475
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3468
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1072
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2210
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1298
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 475
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3468
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1072
Składniki
Pieczarki umyj, pokrój w kostkę i podsmaż. Szynkę pokrój w paski. Makaron ugotuj i odcedź. Makaron, szynkę oraz pieczarki podgrzewaj na maśle na wolnym ogniu.
Śmietanę wymieszaj z jajkiem, zmiażdżonym czosnkiem i żółtym serem, a potem połącz z makaronem.
Całość przełóż do żaroodpornego naczynia i zapiekaj 30 minut w piekarniku w temperaturze 180°C. 6. Spaghetti podawaj posypane natką.Źródło: Mam dziecko