Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe,szybkie i pyszne na upalne dni.mozna podawac z roznego rodzaju syropami lub karmelem
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 313
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 313
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Składniki
pokruszyc ciastka,rozpuscic maslo,dodac cukier mieszac az do rozpuszczenia,nastepnie dodac pokruszone ciastka.wymieszac ulozyc na tortownicy ,odstawic do ostygniecia
ser nalezy utrzec z cukrem waniliowym badz wanilia na puszysta mase,nastepnie wlewac pomalu smietanke 30% caly czas miksujac,nastepnie przelozyc na ciasteczkowy spod w tortownicy.wlozyc do lodowki na ok 2 godz