Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1134
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 1440
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1228
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 300
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1134
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 1440
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1228
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 300
Składniki
W kąpieli wodnej (ważne!!!) rozpuścić krówki, gdy powstanie luźna masa, dodać trzy łyżki śmietany,ryż preparowany i wymieszać - w zależności od gęstości masy dodać albo śmietany, albo ryżu - po nabraniu na łyżkę - nie powinna spływać!
Masę lekko przestudzić. Moczyć ręce w lodowatej wodzie, nabierać kopiastą łyżkę masy i formować szyszkę - układać na dużym talerzu tak, by się nie posklejały.