Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco zmodyfikowany ale nadal przepyszny Przepis na duza blaszke
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13031
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1668
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232105
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13031
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1668
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232105
Składniki
Rozpuść żelatynę w 1,5 szklanki ciepłej wody i pozostaw do wystygnięcia
Połącz za pomocą miksera serek, mleko w proszku, cukier puder oraz margarynę
Przygotuj kawę i po jej zaparzeniu namocz biszkopty (odczekaj aż kawa będzie nieco schłodzona i namaczaj wkładają tylko na chwilę aby biszkopty zbytnio nie namokły)
Dużą blaszkę wyłóż biszkoptami
Masę serową połącz z żelatyną i wyłóż na biszkopty
Powtórz czynność z biszkoptami i posyp je mieloną kawą przesypaną przez sitko
Włóż do schłodzenia na ok. godzinę aby masa stęgła
SMACZNEGO!