Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco zmodyfikowany ale nadal przepyszny Przepis na duza blaszke
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Składniki
Rozpuść żelatynę w 1,5 szklanki ciepłej wody i pozostaw do wystygnięcia
Połącz za pomocą miksera serek, mleko w proszku, cukier puder oraz margarynę
Przygotuj kawę i po jej zaparzeniu namocz biszkopty (odczekaj aż kawa będzie nieco schłodzona i namaczaj wkładają tylko na chwilę aby biszkopty zbytnio nie namokły)
Dużą blaszkę wyłóż biszkoptami
Masę serową połącz z żelatyną i wyłóż na biszkopty
Powtórz czynność z biszkoptami i posyp je mieloną kawą przesypaną przez sitko
Włóż do schłodzenia na ok. godzinę aby masa stęgła
SMACZNEGO!