Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i delikatne. Rozpływający się w ustach obłęd ;) a do tego szybko, prosto i zawsze się udaje.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14272
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8775
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 646
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8271
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14272
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8775
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 646
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8271
Składniki
Galaretki rozpuszczamy w 2 szklankach gorącej wody, pozostawiamy do wystudzenia i stężenia.
Wiórki kokosowe zalewamy kefirem / maślanką i mieszamy. Odstawiamy na 30 min.
Formę do tortownicy wykładamy biszkoptami.
Ubijamy śmietankę z cukrem pudrem.
Wiórki z maślanką / kefirem łączymy z tężejącą galaretką. Następnie dodajemy ubitą śmietankę.
Gotową masę wylewamy na biszkopty. Odstawiamy do lodówki na ok. 2 godziny (u mnie na całą noc).