Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i delikatne. Rozpływający się w ustach obłęd ;) a do tego szybko, prosto i zawsze się udaje.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 28
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 109
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 698
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 74
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 28
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 109
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 698
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 74
Składniki
Galaretki rozpuszczamy w 2 szklankach gorącej wody, pozostawiamy do wystudzenia i stężenia.
Wiórki kokosowe zalewamy kefirem / maślanką i mieszamy. Odstawiamy na 30 min.
Formę do tortownicy wykładamy biszkoptami.
Ubijamy śmietankę z cukrem pudrem.
Wiórki z maślanką / kefirem łączymy z tężejącą galaretką. Następnie dodajemy ubitą śmietankę.
Gotową masę wylewamy na biszkopty. Odstawiamy do lodówki na ok. 2 godziny (u mnie na całą noc).