Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort brzoskwiniowy"
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2256
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18025
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2017
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2256
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18025
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2017
Składniki
Ubij białka, dodaj pozostałe . Upiecz biszkopt. Ostudź, przekrój na 3 krążki.
Krem: ubij śmietanę z łyżką cukru, podziel na 2 części. Do jednej dodaj rozpuszczoną galaretkę oraz brzoskwinie, do drugiej – żelatynę i 2 łyżki cukru. Na ciasto nałóż krem owocowy, przykryj drugim plackiem.
Nugat: stop masło, wsyp wiórki i cukier. Smaż chwilę, wlej miód. Zimny wyłóż na wierzch tortu. Nakryj trzecim krążkiem, udekoruj.
Porcje 15, 95 min, Cena 2,20 zł, Kalorie 470Źródło: Bella Relaks