Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort brzoskwiniowy"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 684
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 513
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 23
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 684
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 513
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 23
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Składniki
Ubij białka, dodaj pozostałe . Upiecz biszkopt. Ostudź, przekrój na 3 krążki.
Krem: ubij śmietanę z łyżką cukru, podziel na 2 części. Do jednej dodaj rozpuszczoną galaretkę oraz brzoskwinie, do drugiej – żelatynę i 2 łyżki cukru. Na ciasto nałóż krem owocowy, przykryj drugim plackiem.
Nugat: stop masło, wsyp wiórki i cukier. Smaż chwilę, wlej miód. Zimny wyłóż na wierzch tortu. Nakryj trzecim krążkiem, udekoruj.
Porcje 15, 95 min, Cena 2,20 zł, Kalorie 470Źródło: Bella Relaks