Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7809
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2981
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 580
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7809
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2981
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 580
Składniki
pierwszy krążek nasączyć, przełożyć ubitą śmietaną z cukrem i żelatyną( 5,6 łyżeczek żelatyny rozpuścić w pół szklanki gorącej wody), położyć drugi krążek, nasączyć i przełożyć dżemem, na to 3 krążek, nasączyć i znowu śmietana, zakryć 4 krążkiem, nasączyć i ozdobić bitą śmietaną, udekorować polewą czekoladową :) nasączenie musi być mocno kwaśne !!!