Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Składniki
pierwszy krążek nasączyć, przełożyć ubitą śmietaną z cukrem i żelatyną( 5,6 łyżeczek żelatyny rozpuścić w pół szklanki gorącej wody), położyć drugi krążek, nasączyć i przełożyć dżemem, na to 3 krążek, nasączyć i znowu śmietana, zakryć 4 krążkiem, nasączyć i ozdobić bitą śmietaną, udekorować polewą czekoladową :) nasączenie musi być mocno kwaśne !!!