Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19192
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232069
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19192
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232069
Składniki
Masa:30 dag cukru1/2 szkl. mleka4 łyżki kakao 1 i 1/2 kostki margaryny 1 galaretka agrestowa 1 galaretka wiśniowa Cukier, mleko, kakao ,ciągle gotowac mieszając 15 minut Utrzeć margarynę dodac zimną masę Galaretki rozpuścić każdą osobno ostudzić Każde ciasto upiec osobno, Przełożenie:I placek -masa-galaretkazielona_placek II kakaowy-masa-galaretka czerwona- III placekorzechowy - na wierzch resztę masy udekorowac wiórkami, lub polewa czekoladowa.Udekorowac według uznania