Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8108
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8108
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Składniki
śmietanę uht zagotować z dodatkiem wiórków kokosowych i zestawić z ognia,dodać pokrojoną na kawałki białą czekoladę i mieszać do chwili aż się całkiem rozpuści.Masę odstawić na godzinę aż ostygnie do temperatury pokojowej
dodać miękkie masło i wymieszać,zimnymi rękami formować z masy kulki wielkości wiśni,obtoczyć je w cukrze pudrze i ułożyć na tacy pokrytej pergaminem i odstawić do całkowitego wystygnięcia