Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
śmietanę uht zagotować z dodatkiem wiórków kokosowych i zestawić z ognia,dodać pokrojoną na kawałki białą czekoladę i mieszać do chwili aż się całkiem rozpuści.Masę odstawić na godzinę aż ostygnie do temperatury pokojowej
dodać miękkie masło i wymieszać,zimnymi rękami formować z masy kulki wielkości wiśni,obtoczyć je w cukrze pudrze i ułożyć na tacy pokrytej pergaminem i odstawić do całkowitego wystygnięcia