Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 938
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 938
Składniki
śmietanę uht zagotować z dodatkiem wiórków kokosowych i zestawić z ognia,dodać pokrojoną na kawałki białą czekoladę i mieszać do chwili aż się całkiem rozpuści.Masę odstawić na godzinę aż ostygnie do temperatury pokojowej
dodać miękkie masło i wymieszać,zimnymi rękami formować z masy kulki wielkości wiśni,obtoczyć je w cukrze pudrze i ułożyć na tacy pokrytej pergaminem i odstawić do całkowitego wystygnięcia