Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon truskawkowy w pełni :-) Moja propozycja to domowy jogurt, który w sam raz ugasi pragnienie w upalne dni i nie tylko.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1308
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24892
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1308
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24892
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 93
Składniki
Truskawki umyj i usuń szypułki, wrzuć do blendera, dodaj kefir, śmietanę i cukier (na taką ilość daję ok. 6 łyżeczek bo lubimy słodkie ale wszystko jest kwestią gustu i smaku oraz zależy od słodkości truskawek). Zblenduj wszystko przez ok. 30 sekund (koktajl powinien mieć jednolity kolor). Przelej do szklanki. Smacznego.