Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon truskawkowy w pełni :-) Moja propozycja to domowy jogurt, który w sam raz ugasi pragnienie w upalne dni i nie tylko.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Truskawki umyj i usuń szypułki, wrzuć do blendera, dodaj kefir, śmietanę i cukier (na taką ilość daję ok. 6 łyżeczek bo lubimy słodkie ale wszystko jest kwestią gustu i smaku oraz zależy od słodkości truskawek). Zblenduj wszystko przez ok. 30 sekund (koktajl powinien mieć jednolity kolor). Przelej do szklanki. Smacznego.