Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon truskawkowy w pełni :-) Moja propozycja to domowy jogurt, który w sam raz ugasi pragnienie w upalne dni i nie tylko.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2121
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 93
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 172
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2121
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 93
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 172
Składniki
Truskawki umyj i usuń szypułki, wrzuć do blendera, dodaj kefir, śmietanę i cukier (na taką ilość daję ok. 6 łyżeczek bo lubimy słodkie ale wszystko jest kwestią gustu i smaku oraz zależy od słodkości truskawek). Zblenduj wszystko przez ok. 30 sekund (koktajl powinien mieć jednolity kolor). Przelej do szklanki. Smacznego.