Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne zastępstwo dla słodkich napojów i soków wiosną
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
1. drobno pokroić obrany rabarbar 2. Pokroić na połówki, ćwiartki truskawki 3. całość wrzucić do garnka z 1 litrem wody 4. Gotować około 15 min 5. Jeśli ktoś lubi słodszy kompot to można dosłodzić. W zależności od tego jak bardzo intensywny smak ktoś lubi można dodawać więcej rabarbaru, truskawek lub wody