Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne zastępstwo dla słodkich napojów i soków wiosną
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17691
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1792
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15381
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5929
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9111
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17691
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1792
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15381
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5929
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9111
Składniki
1. drobno pokroić obrany rabarbar 2. Pokroić na połówki, ćwiartki truskawki 3. całość wrzucić do garnka z 1 litrem wody 4. Gotować około 15 min 5. Jeśli ktoś lubi słodszy kompot to można dosłodzić. W zależności od tego jak bardzo intensywny smak ktoś lubi można dodawać więcej rabarbaru, truskawek lub wody