Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne zastępstwo dla słodkich napojów i soków wiosną
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 953
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 953
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Składniki
1. drobno pokroić obrany rabarbar 2. Pokroić na połówki, ćwiartki truskawki 3. całość wrzucić do garnka z 1 litrem wody 4. Gotować około 15 min 5. Jeśli ktoś lubi słodszy kompot to można dosłodzić. W zależności od tego jak bardzo intensywny smak ktoś lubi można dodawać więcej rabarbaru, truskawek lub wody