Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna czekolada, zmrożona latem, na ciepło w zimie, pyszna, łatwa w przygotowaniu:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15143
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15143
Składniki
do garnka (na małym ogniu), wlewamy mleko, śmietankę, dodajemy cukry żółtko, masło, energicznie mieszamy, wlewamy odrobinę mleka do szklanki, tak by rozpuściła się łyżeczka proszku budyniowego, tak przygotowany płyn wlewamy do garnka, mieszając. Gdy osiągniemy lekko gęstą konsystencję, dosypujemy kakao, mieszamy. Gotujemy minutę, deser gotowy:)