Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maliny kojarzą się z latem, w tym wydaniu maliny będą się także kojarzyć z mrożoną herbatą.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Herbatę zaparzyć w 1 litrze wody, dosłodzić do smaku, schłodzić.
Wysoką szklankę napełnić kostkami lodu (do ¾ wysokości), na wierzch wsypać maliny. Wszystko zalać herbatą i podawać udekorowane miętą.