Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały pachnący syrop pomarańczowy. Bardzo dobry do wody mineralnej.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 689
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12468
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 689
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12468
Składniki
Skórki namoczyć na dobę w zimnej wodzie. Wodę można kilka razy zmienić .Następnie skórki gotować, jeżeli po gotowaniu nie ściemnieją bardzo dokładnie zmiksować.
W dużym garnku połączyć wszystkie składniki. Dokładnie wymieszać , doprowadzić do wrzenia gotować jeszcze przez 7-10 min.Odczekać ąż osiądzie i wystygnie . Zlewać do butelek.