Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały pachnący syrop pomarańczowy. Bardzo dobry do wody mineralnej.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2295
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18044
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2037
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2295
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18044
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2037
Składniki
Skórki namoczyć na dobę w zimnej wodzie. Wodę można kilka razy zmienić .Następnie skórki gotować, jeżeli po gotowaniu nie ściemnieją bardzo dokładnie zmiksować.
W dużym garnku połączyć wszystkie składniki. Dokładnie wymieszać , doprowadzić do wrzenia gotować jeszcze przez 7-10 min.Odczekać ąż osiądzie i wystygnie . Zlewać do butelek.