Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały pachnący syrop pomarańczowy. Bardzo dobry do wody mineralnej.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10462
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336789
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4408
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423959
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10462
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336789
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4408
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423959
Składniki
Skórki namoczyć na dobę w zimnej wodzie. Wodę można kilka razy zmienić .Następnie skórki gotować, jeżeli po gotowaniu nie ściemnieją bardzo dokładnie zmiksować.
W dużym garnku połączyć wszystkie składniki. Dokładnie wymieszać , doprowadzić do wrzenia gotować jeszcze przez 7-10 min.Odczekać ąż osiądzie i wystygnie . Zlewać do butelek.