Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały pachnący syrop pomarańczowy. Bardzo dobry do wody mineralnej.
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 276
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 99
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 70
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 276
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 99
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 70
Składniki
Skórki namoczyć na dobę w zimnej wodzie. Wodę można kilka razy zmienić .Następnie skórki gotować, jeżeli po gotowaniu nie ściemnieją bardzo dokładnie zmiksować.
W dużym garnku połączyć wszystkie składniki. Dokładnie wymieszać , doprowadzić do wrzenia gotować jeszcze przez 7-10 min.Odczekać ąż osiądzie i wystygnie . Zlewać do butelek.